Orlando Info
Välkommen till denna sida som handlar om Orlando. Vi strävar efter att ge er så aktuell information som möjligt om olika sevärdheter och roligheter i Orlando och dess närhet.

SeaWorld i Orland


Sea World är en marinpark som ger dig en fantastisk upplevelse av havet och dess innevånare. Parken i Orlando är del av en kedja och finns dessutom i San Diego och San Antonio.
Sea World är en fantastisk marinpark med oförglömliga möten med alla parkens djur. Några av de arter som finns på Sea Worlds är späckhuggare, sjölejon, delfiner, rockor, lysande manteter, krokodiler, pingviner, fiskar. Kom riktigt nära Sea Worlds invånare genom att gå ner under vattenytan. Sea World är byggt så att besökare kan följa delfiner och hajar under vattenytan genom en jättestor glasruta. Förutom alla djuren finns fräcka åkattraktioner och framförallt shower med djurparkens djur.

Djurshowerna


Den mest kända showen på Sea World är kanske den med späckhuggarna. Showen kallas Believe och är en fantastisk blandning av coola djurtrick, häftig musik och koreografi. Om ni sitter långt fram får ni räkna med att få en rejäl dusch och bli riktigt blöta. Det finns även en show med delfiner och valar som kallas Blue Horizons där djuren utför trick och busar med sina tränare. Få dig ett gott skratt på showen med sjölejonet Seamore och hans tränare Clyde, titta på Pets Ahoy, en husdjursshow eller besök Mistify en fontän och fyrverkerishow. Det finns något för hela familjen på Sea World!

Öppettider


Sea World håller öppet från 9 på morgonen till mellan 19 och 22, beroende på säsong. Kom i god tid på morgonen, parken är väldigt stor och det tar tid att ta sig runt till alla upplevelser!

Biljetter


Biljettpriset för barn mellan 3-9 år är cirka 330 kronor, för barn 10 år och uppåt cirka 390 kronor. Barn under 3 år – gratis entré. Biljettpriserna inkluderar samtliga åkattraktioner och besök vid alla shower.